Meteen naar de inhoud
Home » Jack Grealish wil ooit in Spanje spelen

Jack Grealish wil ooit in Spanje spelen

  • door

Manchester City-aanvaller Jack Grealish heeft toegegeven dat hij ooit in Spanje wil spelen. De international van Engeland staat ook open voor een verhuizing naar Amerika om in de MLS te spelen. Hoewel hij in vijf van de zes Champions League-wedstrijden van Man City begon, stond Grealish slechts in zes van de elf Premier League-opstellingen van de club. Arsenal zou zijn eigen Jack Grealish in januari voor meer dan 40 miljoen pond minder kunnen krijgen dan eerder werd aangegeven. Shakhtar Donetsk zou bereid zijn ongeveer 40 miljoen pond plus extra’s te accepteren voor vleugelspeler Mykhaylo Mudryk.
Hoewel het nog wel even kan duren voordat Grealish City verlaat, geeft de vleugelspeler een goed beeld van waar de aanvaller in de toekomst wil spelen, met een overstap naar La Liga voor Real Madrid of FC Barcelona als mogelijkheid in de komende jaren. Hoewel hij gefrustreerd is over zijn speeltijd, heeft Grealish naar verluidt geprobeerd een positieve invloed te hebben in de kleedkamer en zijn teamgenoten te steunen.
Voor Aston Villa was Jack Grealish de belangrijkste man. Voor Manchester City is hij een belangrijk radertje in een goed geoliede machine. Voor Engeland is het eerlijk om te zeggen dat Grealish zichzelf nog moet definiëren. Hij moet een wedstrijd nog echt bij de strot pakken en er de zijne van maken.

Geef een reactie